Diensten

Witgoed installatie aan huis

DZ Logistics heeft ruim ervaring met het installeren en inbouwen van witgoed en keuken apparatuur. U wil natuurlijk optimaal van de werking van uw wasmachine en/of droger kunnen profiteren. Daarom komen wij het liefst uw wasmachine of droger bij u thuis installeren. Ook voor meer specialistische zaken zoals het aansluiten op een trekschakelaar en keuken inbouw staan wij graag voor u klaar. Door van de juiste kabels, slangen, aansluitingen en bevestigingsmaterialen gebruik te maken weten we zeker dat uw witgoed en inbouwapparatuur op de juiste manier gemonteerd staat.

DZ-Logistics - Witgoed installatie
DZ-Logistics - Witgoed installatie

Pakketbezorging

DZ Logistics heeft ruim ervaring met het leveren van goederen, documenten en pakketten. Wij als allround transport-logistiek bedrijf nemen de verantwoordelijkheid voor jouw zendingen en zorgen ervoor dat deze zorgvuldig worden vervoerd en geleverd op bestemming. Wij bieden binnen ons dienstenpakket meerdere manieren aan waarmee wij onze klanten kunnen helpen. Daarbij zijn wij voorzien van een wagenpark met meerdere voertuigen tot onze beschikking waarmee we (bijna) iedere klant kunnen helpen met spoedbezorging in Nederland.

DZ-Logistics - Pakketbezorging

DZ-Logistics - Pakketbezorging

Transport

DZ Logistics vervoert zowel nationaal als internationaal, over de weg, het water en door de lucht. Onze diensten bestaan uit deelzendingen, complete vrachten en het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) met behulp van eigen materieel en gespecialiseerde chauffeurs. Onze dienstverlening onderscheidt zich met het volgende eigenschappen snel, flexibel inzetbaar en 24/7 beschikbaar.

DZ-Logistics - Transport
DZ-Logistics - Transport

Internationale verhuizing

Wij zijn er voor u wanneer u naar het buitenland wilt verhuizen! Een internationale verhuizing vergt veel tijd en energie. Wij hebben hier veel ervaring mee en helpen u om goed voorbereid naar het buitenland te vertrekken. Het is bij ons mogelijk om uw goederen van huis tot huis te transporteren.

Dit betekent dat we u helpen bij het inpakken en inladen van uw goederen, het regelen van alle documentatie, het mogelijk afsluiten van een transportverzekering en er zorg voor dragen dat alle goederen op de plek van bestemming tevens worden uitgeladen en mogelijk worden uitgepakt. U kunt er ook voor kiezen om delen van onze service te gebruiken. Alle opties zijn mogelijk!

DZ-Logistics - Internationale verhuizing
DZ-Logistics - Internationale verhuizing

Wij staan voor persoonlijk contact,
professionaliteit en snelheid.

Twijfel niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.