Over DZ Logistics

Organisatie

DZ Logistics is een logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in (inter)nationale transport activiteiten. In onze relaties met klanten zijn wij gericht op effectief samenwerken, continu verbetermogelijkheden zoeken en open met elkaar communiceren. Hierdoor zijn wij geen leverancier, maar een businesspartner. Of het nu gaat om de toegevoegde waarde van onze mensen of logistieke diensten: onze organisatie heeft de drive om duurzaam resultaat te behalen. Want alleen als wij iets betekenen voor de ander, kunnen wij bestaan. Samen met medewerkers en klanten waarde toevoegen is daarom ons doel.

DZ-Logistics - Organisatie
DZ-Logistics - Organisatie

Onze kernwaarden

Wij streven altijd naar het beste resultaat. Om dit te realiseren, delen alle professionals binnen onze organisatie de volgende kernwaarden. Deze dragen wij deze zowel intern als extern actief uit.

Menselijk

Bij DZ Logistics nemen we iedereen serieus. Onze klanten, maar ook onze medewerkers, partners en leveranciers. Iedereen is gelijkwaardig en verdient het om gehoord te worden. En wanneer het nodig is, spreken we elkaar aan op gemaakte afspraken en verantwoordelijkheden.

DZ-Logistics - Missie
DZ-Logistics - Missie

Oplossend

De beste oplossingen liggen niet altijd voor de hand. Soms zijn ze aan de oppervlakte onzichtbaar of hebben problemen een diepere oorzaak dan gedacht. Wij zien het als onze taak om onze diensten, mensen en kennis in te zetten op een manier die écht structurele verbeteringen oplevert. Daarbij schuwen we het kijken buiten onze eigen kaders niet.

Transparant

Duidelijkheid en openheid zijn de basis voor goede relatie. Verwachtingen managen, zorgvuldig communiceren en elkaar vertrouwen geven leidt tot empowerment bij management, medewerkers en onze klanten.

Daadkrachtig

De kracht van een platte organisatie is de vrijheid om snel en toch gefundeerd beslissingen te nemen. Is een oplossing logisch, dan gaan we er gewoon voor. We werken hard, zijn altijd kritisch en positief. Dat maak ons slagvaardig en doelgericht.

Ondernemend

Onmisbaar in elke organisatie: ondernemerschap en de wil om te blijven verbeteren. Door creatief te zijn, lef te tonen en door te zetten, gaan we zonder schroom de grootste uitdagingen aan.

Duurzaamheid

Duurzaamheid heeft onze aandacht in de breedste zin van het woord. Van milieubesparing tot het realiseren van langdurige partnerships en het creëren van toekomstbestendige procesverbeteringen. Bovendien streven wij ernaar onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden. Dat bewijzen we met onder andere:

  • Onze investeringen in geavanceerde planningssystemen voor de optimale inzet van ons wagenpark.
  • Focus op nieuwe technologieën en duurzame alternatieven, zoals bijvoorbeeld Euro-normen voor onze vracht en bakwagens.

Onze werkpartner